23 Ogos 2014

Online Shop : Fatracollections

Assalamualaikum

        Hai selamat malam oulss, Act nak promote my igshop. To reader boleh lah lawat igshop tyha. Dekat facebook pon boleh usha juga.. Kat INSTAGRAM boleh search ID FATRACOLLECTIONS dan kat FACEBOOK boleh refer dekat sini FATRA_COLLECTION . Kalau ada yang berkenan boleh wassap dekat number ni 013-7619425 ataupun boleh add id wechat fatyharasid . Jangan risau tyha akan balas wassap customer tyha secepatnya,tyha selalu on internet. Alhamdulilah setakat ni ramai yang mempercayai bisnes tyha ni.

     



Harganya pulak korang jangan lah risau tyha tak jual mahal pon. 3 helai baju for RM 100 murah kan ? can mix n no postage uolss.. ada banyak lagi yang tyha akan update so apa lagi jum serbu kat ig FATRACOLLECTIONS .
TERIMA KASIH juga pada pelanggan yang bagi kepercayaan pada tyha . LOVE yaa . XOXO 



Contact 
INSTAGRAM : FATRACOLLECTIONS
FACEBOOK : FATRA_COLLECTION
WASSAP : 013-7619415
WECHAT : FATYHARASID 


THANK YOU