4 Mei 2014

Rindu

Assalamualaikum,

RINDU... Ya hati aku bersarang kerinduan.. Bertemankan lagu lagu sedih.. Bila dihitung dengan jari sudah sebulan aku di Kota London.. Ya aku pasrah, sememangnya aku rindu keluarga di Malaysia.. Harap mereka sihat. Harap mereka dilindungi oleh Allah.

Siapa yang suka berjauhan dengan keluarga, mesti lah semua tak suka kan..
Aku mampu tahan rindu ini.. London dengan Malaysia bukan dekat yang boleh balik ulang alik..
Berjauhan dengan keluarga buat aku makin tabah.. Buat aku berdikari sendiri.

Perit sekali bila sakit,keluarga hendak datang menemui aku memang jauh sekali.
untung aku masih mempunyai kawan yang sanggup untuk jaga aku semasa sakit.. Terima Kasih..
Aku pergi tak lama,sekejap je..
mama,papa doakan adik disini ye :(





Mama,Papa adik Rindu sangat :(

The Crystal,London

Assalamualaikum

Hai selamat petang, Entry kali nie entry bergambar.. Mohon jangan muntah bila tengok gambar kami ye :D


 
 
selepas naik cable car,ok aku tak gayat pon -,-
 


antara permandangan sesama dalam cable car
 
akhirnya sampai The Crystal
 
 

 
 
 
sekian, Byeee