7 April 2014

Bila Mimpi Jadi Kenyataan

Assalamualaikum

Haiii hello hello everyone,, terasa lama aku tak update blog ni,mungkin sebab aku malas tak pun sebab aku busy.. busy lahh sangaaattt... 

Apa yang mimpi jadi kenyataan ni ekk ?? actually aku ni suka berangan, banyak sangat angan angan aku ni macam nak jadi princess lah,orang kaya yang duduk rumah goyang kaki tiap bulan duit masukk, hahah melampau sangat, berangan nak terbang luar negara lah... tapi Alhamdulilah salah satu apa yang aku angan kan tercapai..

Ni lah yang dinamakan rezeki,, yaa rezeki aku dapat belajar kat tempat orang walaupun untuk satu semester tapi aku bersyukur dapat menjejakkan kaki di kota London..





42 orang pelajar yang akan berangkat ke kota London